Open School heeft een nieuwe naam. Welkom bij Ligo regio Mechelen!

  • Het rapport lezen van je kind.
  • Betalen met je telefoon.
  • Formulieren invullen voor je werk.
  • Een app gebruiken om te parkeren.
  • Beter leren rekenen voor een opleiding.

Dat kan je leren bij Ligo. Samen zoeken we voor jou de juiste cursus.

Vallen en opstaan - een ontroerende voorstelling van Bouge Bouche

Vrijdag 31 maart om 19u15

CC De Ster - Gemeentelijke Schouwburg

Pastorijstraat 8

2830 Willebroek

De voorstelling is gratis - gelieve te reserveren via de website

Bouge Bouche startte op in 2014 als samenwerkingsproject tussen LIGO en CC De Ster. Het project brengt mensen samen om te musiceren, te zingen en te bewegen ieder volgens zijn eigen capaciteiten en vermogens.

Voor CC De Ster was de oorspronkelijke motivatie “kansengroepen op een actieve manier betrekken bij de werking van het centrum”. Ligo zet volop in op verbinding: mensen met erg verschillende achtergronden leren elkaar beter kennen en waarderen.

Waar het project resulteerde het eerste jaar in een toonmoment voor publiek ("Ik ben iemand die hier is") en groeide de daaropvolgende jaren uit tot een echte voorstelling. Het is een vaste waarde geworden in de programmatie van CC De Ster in nauwe samenwerking met Ligo, centrum voor Basiseducatie en onder begeleiding van een aantal artistieke coördinatoren.

Het project is in permanente evolutie en kent dit seizoen zijn achtste editie.

VACATURE EDUCATIEVE MEDEWERKER IN LIER

Ben je op zoek naar een boeiende en uitdagende job in onderwijs voor volwassenen? Vind je het belangrijk om te werken in een organisatie die zich inzet voor kwetsbare doelgroepen in de samenleving? Wil je graag deel uitmaken van een geëngageerd en fijn team? Dan is deze vacature misschien dé uitgelezen kans voor jou. 

Ligo, Centrum voor Basiseducatie regio Mechelen zoekt een flexibele, geëngageerde en breed inzetbare educatieve medewerker (leraar basiseducatie) op onze standplaats Lier. We hebben een tijdelijke betrekking van 29u/week. De aanstelling loopt van 17 april 2023 tot 9 juli 2023. Alle info vind je hier.

Hier vind je ons

Boom

Colonel Silvertopstraat 15, 2850 Boom
Alle informatie

Heist o/d Berg

Noordstraat 25, 2220 Heist-op-den-Berg
Alle informatie

Lier

Paradeplein 2 bus 6, 2500 Lier
Alle informatie

Mechelen

Leopoldstraat 52, 2800 Mechelen
Alle informatie

Willebroek

Overwinningsstraat 70, 2830 Willebroek
Alle informatie

Zin om samen te werken?

Ligo heeft een uitgebreid netwerk aan partners. Zo werken we samen met steden en gemeenten, VDAB, Huis van het kind, Huis van het Nederlands, Agentschap Integratie & Inburgering, thuiszorgdiensten, gevangenis, maatwerkbedrijven, ...

Organisaties kunnen cursisten doorverwijzen naar ons open aanbod, maar we leveren ook aanbod op maat. We passen de inhoud aan de behoefte van de partner en de beoogde doelgroep aan. Contacteer Katrien Heylen voor meer informatie: katrien.heylen [at] ligo-regiomechelen.be.