Teamcoach Ligo regio Mechelen

Zoek je een boeiende en uitdagende job in onderwijs voor volwassenen? Wil je werken in een organisatie die zich inzet voor kwetsbare doelgroepen in de samenleving? Ben je iemand met sterke coachende vaardigheden? Dan is deze vacature dé uitgelezen kans voor jou. 

Ligo, Centrum voor Basiseducatie regio Mechelen zoekt een gemotiveerde teamcoach/lesgever op onze standplaats Mechelen. We bieden een tijdelijke betrekking van 29u/week. Binnen deze opdracht neem je 23u de rol van teamcoach op en een beperkte lesopdracht van 6u. Je start zo snel mogelijk met een overeenkomst van bepaalde duur tot het einde van het schooljaar en na een positieve evaluatie wordt ze verlengd.  

 

WAT DOE JE?

Als teamcoach maak je deel uit van het beleidsteam en bepaal je zo mee de strategische koers van het centrum. Ondertussen ben je verantwoordelijk voor de werking van jouw team aan lesgevers. Daarnaast voer je zelf ook een lesopdracht uit van 6u.

Daarbij hoort:

 • Coaching en ondersteuning van je teamleden
 • Begeleiding van de ontwikkelcyclus van medewerkers
 • Het coördineren van de dagelijkse werking van je team als betrokken aanspreekpunt
 • Instaan voor de algemene planning (cursusaanbod, lessenroosters, lokalen ... )  
 • Beheren en uitbouwen van (externe) contactrelaties met partnerorganisaties in functie van werving, activering en toeleiding van cursisten

WIE BEN JE?

Je bent bekwaam en ervaren als leidinggevende én als lesgever. Flexibel zijn ligt in je natuur waardoor je je moeiteloos aanpast aan de noden van de doelgroep die jou uiteraard niet onbekend is. Samenwerking is volgens jou dan ook dé sleutel tot de ideale werkomgeving voor zowel de cursisten als collega's. Verder is een zelfkritische houding in functie van je eigen ontwikkeling en een constructieve ingesteldheid van groot belang.  

WAT BIEDEN WIJ?

 • Een boeiende werkomgeving met veel kansen op opleiding en vorming

 • Bij aanvang van deze tewerkstelling werk je in de regio Mechelen. 

 • Je start met een aanstelling van bepaalde duur voor 1 jaar. Na een positieve evaluatie wordt deze verlengd. 

 • Je werkt 29u waarvan 7u wordt verloond op het onderwijsbarema van stafmedewerker (barema 501). Voor de resterende 22u werk je op onderwijsbarema 346. Het volume tewerkstelling als teamcoach bedraagt 23u en de lesopdracht 6u. 

 • Voor de erkenning van geldelijke anciënniteit komen enkel betrekkingen in onderwijs of in de openbare sector in aanmerking.

 • Je start zo snel mogelijk. 

INTERESSE? MEER INFO?

De volledige vacature lees je hier of dowload je onderaan

Denk jij een goed match te zijn met onze organisatie? Stuur dan ten laatste op 10 november jouw CV én motivatiebrief naar steven.vandeneynde [at] ligo-regiomechelen.be . Vermeld in het onderwerp van jouw mail 'sollicitatie teamcoach Mechelen'. De procedure bestaat uit een sollicitatiegesprek en een assessment. 

Delen: