Naar inhoud. Begin van de inhoud.

Samenwerken met Ligo Limburg Zuid

Limburg-Zuid

Zin om samen te werken?

Bij Ligo Limburg Zuid werken we samen met verschillende partners zoals het OCMW, VDAB, Huis van het Nederlands, Samenlevingsopbouw, Inburgering, bibliotheken, Centra voor Volwassenenonderwijs, lagere scholen, hogescholen en meer!

Bij Ligo Limburg Zuid omarmen we een brede samenwerking met verschillende partners. Dit omvat gerenommeerde instanties zoals het OCMW, VDAB, het Huis van het Nederlands, Samenlevingsopbouw, Inburgering, diverse bibliotheken, Centra voor Volwassenenonderwijs, lagere scholen, hogescholen en nog veel meer.

Ons samenwerkingsnetwerk stelt ons in staat om een diverse groep mensen te bereiken en te ondersteunen. We verwelkomen cursisten via doorverwijzingen van deze organisaties naar ons open aanbod. Maar, we gaan verder dan dat. We bieden ook maatwerkprogramma’s aan, waarbij we de inhoud volledig afstemmen op de specifieke behoeften van een organisatie of een groep werknemers.

Door ons aanbod op maat te ontwikkelen, kunnen we effectiever inspelen op de unieke uitdagingen en doelstellingen van onze partners. Of het nu gaat om het versterken van taalvaardigheden, het bevorderen van professionele ontwikkeling of het ondersteunen van sociale integratie, ons team staat klaar om oplossingen te bieden die passen bij de specifieke context van elke samenwerkingspartner.

  • 1258 Cursisten
  • 464 Cursussen
  • 3 Vestigingen
  • 92 Collega’s