Naar inhoud. Begin van de inhoud.

Werken bij Ligo?

Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk onze vacatures en stages

Waarom werken bij Ligo?

Je komt het best tot je recht op een werkplek waar jij je goed voelt. Zoek je een job met een positieve impact op de maatschappij en op het persoonlijke leven van de mensen met wie je werkt? In een context waar samenwerken en diversiteit centraal staan? Dan is het goed dat je deze pagina bezoekt.

#1 Bijdragen aan de samenleving

Je kan iets betekenen voor de maatschappelijke uitdagingen van deze tijd. Je bouwt mee aan een inclusieve samenleving. Bij Ligo ervaar je de positieve impact van je job op de samenleving aan den lijve. Het geeft veel persoonlijke betekenis.

#2 De kracht van samenwerken

Bij Ligo sta je er nooit alleen voor. Beloofd! Je bent onderdeel van een inspirerend en ondersteunend team. Jij krijgt een inwerktraject op maat, er is teamoverleg, bakken enthousiaste collegialiteit en gedeeld lesmateriaal waar je op kan leunen.

#3 Ruimte voor je vakmanschap

Bij Ligo dragen we kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel. We geven ruimte aan je deskundigheid en creativiteit. Er is ook veel inspraak en participatie. Bovendien is er een VTO-beleid om je blijvend te ontwikkelen.

#4 Goede arbeidsvoorwaarden

Maar praktisch moet het ook goed zitten. Om een aantal termen te droppen: een goed arbeidsstatuut, glijdende werkuren met flexibel uurrooster, gunstige vakantieregeling, vergoeding voor dienstverplaatsingen, gezonde work-life-balance, mensgerichte en cultuursensitieve omgeving… Daar mag je ons aan houden.

#5 De minst schoolse school

Bij Ligo geef je niet alleen les voor de klas, je trekt ook de wereld in met je cursisten. We gaan actief en participatief te werk in een veilige omgeving. We werken daarvoor samen met andere organisaties en bedrijven, zodat cursisten authentiek kunnen leren in levensechte contexten.

#6 Uitgesproken visie

Het is glashelder waar Ligo voor staat. We hebben een duidelijke agogische visie die ons verbindt. We weten waar we naartoe willen en hoe we daar best geraken.

Je nieuwe collega’s aan het woord

We willen hier een video tonen.

Wil je de video bekijken?
Klik op de oranje knop.
Je accepteert dan externe cookies van YouTube.

Bekijk video op youtube

Ligo in cijfers

 

  • 13 Centra in Vlaanderen en Brussel
  • 1 Netwerk
  • 45000 Cursisten per jaar
  • 1800 Enthousiaste medewerkers
  • 35 Jaren expertise