Naar inhoud. Begin van de inhoud.
Dit deel van de site is voor professionals.

Vlimpers in de vingers

Vlaamse overheidsbedrijven werken met een online HR Management-systeem: Vlimpers. Eenvoudig voor mensen met een administratieve job, een obstakel voor mensen met amper computerervaring.

Ligo begeleidt werknemers op maat, op de werkvloer. Dat gaat van een computer aanzetten tot verlof aanvragen in Vlimpers. Ook teamleiders zijn welkom in de leermomenten. Zo krijgen ze meer inzicht in wat de obstakels voor hun teamleden precies zijn. Dat helpt om die obstakels in de praktijk te overwinnen.

Frans

Cursist Anne vertelt

De leraar legt alles op een rustige manier uit: dat geeft vertrouwen. Ik vind de opleiding superleuk, het werkt zelfs een beetje verslavend. Ik ben dankbaar voor deze mooie kans. Zowel op het werk als privé is het toch belangrijk om mee te zijn met de technologie.

Veerle, leraar van Ligo, vertelt

“Het is interessant om de cursisten te kunnen begeleiden in hun werkomgeving. We werken enerzijds rond toepassingen die de deelnemers nodig hebben voor hun werk. Daarnaast gaan we in op hun specifieke leervragen. Door precies te oefenen wat cursisten nodig hebben, zijn ze erg gemotiveerd. Ze leren zelfs meer bij dan strikt genomen nodig is.”

Lobke, medewerker bij de Vlaamse overheid, vertelt

“De leraren van Ligo deden eerst een intake om na te gaan wat onze werknemers precies nodig hadden. Op basis daarvan werd een traject uitgestippeld, helemaal op maat. Super!”

Wil je ook een samenwerking op maat van jouw organisatie?
Dat kan! Neem contact op en we bespreken samen de mogelijkheden.